Skip to main content

ZOH - Bekerloting op zaterdag 23 december

04-01-2024
Door: elroy

"De ultieme tafelvoetbalbeleving komt eraan! Op zaterdag 23 december om 18.30 uur worden de kaarten geschud tijdens de bekerloting in het gezellige café Dingus in Heerlen. Een sfeervolle avond waar teams in spanning wachten op hun tegenstanders voor de volgende bekerronde. Café Dingus, bekend om zijn gastvrijheid, zal het epicentrum zijn van anticipatie en opwinding.

Markeer je agenda, want op vrijdag 19 januari gaan de tafelvoetbalbattles verder. Deelnemende teams, variërend van doorgewinterde veteranen tot ambitieuze nieuwkomers, zullen strijden voor een plek in de volgende fase van de competitie. Het belooft een avond vol onvergetelijke momenten en sportieve hoogtepunten te worden.

De bekerloting en de daaropvolgende bekerronde brengen niet alleen competitieve geestdrift met zich mee, maar vormen ook een geweldige gelegenheid voor sociale interactie en het smeden van nieuwe vriendschappen. Café Dingus, met zijn warme ambiance, draagt bij aan de gezelligheid en maakt van elke wedstrijd een belevenis.

Kortom, wees erbij op zaterdag 23 december voor de loting en bereid je voor op een meeslepende avond vol tafelvoetbalactie op vrijdag 19 januari. Mis deze kans niet om getuige te zijn van de passie, de rivaliteit en de pure vreugde die tafelvoetbal met zich meebrengt. De tafel is gedekt, de ballen zijn gepoetst, en de strijd om glorie begint binnenkort in Heerlen!"