Skip to main content

Nederlandse Kampioenschappen Tafelvoetbal 2024 in Elsloo

01-09-2024
Door: db_robbie

In het weekend van 7 en 8 september, vinden in het Maaslandcentrum te Elsloo de Nederlandse Kampioenschappen Tafelvoetbal 2024 plaats. Gedurende twee dagen zullen de beste tafelvoetbalspelers van het land strijden om de felbegeerde nationale titels in verschillende disciplines. De wedstrijden zullen verdeeld zijn in de categorieën Open, Dames, Senioren en Junioren.

Het evenement belooft een spannende strijd te worden, waarbij de winnaars van elke discipline niet alleen de prestigieuze titel van Nederlands Kampioen 2024 zullen verdienen, maar ook een ticket bemachtigen voor deelname aan de Wereldkampioenschappen Tafelvoetbal, die in juni 2025 in Zaragoza, Spanje, zullen plaatsvinden.

Het Maaslandcentrum in Elsloo is de gastheer van dit toernooi, en biedt een perfecte setting voor de competitie. Spelers en toeschouwers kunnen zich verheugen op een weekend vol sportiviteit, spanning en gezelligheid. De organisatie nodigt iedereen uit om te komen kijken en de Nederlandse top in actie te zien.

Datum: 7 en 8 september 2024
Locatie: Maaslandcentrum, Elsloo

Voor meer informatie over het evenement, de deelnemers en het wedstrijdschema kunt u terecht op de officiële website van de Nederlandse Tafelvoetbalbond.